NEOBUX

KERESS PÉNZT SZÁMÍTÓGÉPEDDEL! 
A LEGNÉPSZERŰBB OTTHONI MUNKA!

MI A NEOBUX?
A NeoBux a legismertebb, legnagyobb PTC (Paid to Click) oldal a világon, amely reklámok megtekintéséért fizet. A "PTC-király" eddig 4 év alatt több mint 100.000.000 (százmillió) dollárt fizetett ki felhasználóinak, ami egészen elképesztő pénzmennyiség! Nem hiszed el? Csak kattints IDE s meglátod, naponta milyen statisztikákat mutat a NeoBux címlapja!
Rengeteg Neobux-tag dolgozik már 4-5 éve, ők egészen hihetetlen összegeket keresnek! Itt van pl. egy görög srác (reggen666), aki 1 az 1.000.000 dolgozó közül s nem éppen nyalókára gyűjt :) Kattints a linkre:
http://www.neobux.com/forum/?/6/304761/2266622-is-not-a-scary-number/
A NeoBux otthoni munka segítségével szép összegeket lehet keresni.  HOGYAN?
Hirdetéseket kell lekattintani és megnézni (5 - 60 másodpercesek), amiért az oldal fizet Neked (a legfontosabb a 4 narancssárga hirdetés, mert ezek után jutalékokat kapsz). Naponta akár 50-60 hirdetést is megnézhetsz, kattintási értékük változó. Továbbá pénzt kapsz a referenseid után is, ez lehet a fő bevételi forrásod! Emellett ún. MiniJobs-okat (minimunkák) is végezhetsz, amik után további pénzt kereshetsz. Sőt, gyűjthetsz neopontokat is, amiket pénzre válthatsz! S ha még játszani is szeretsz, az AdPrize nyereményjátékon 0,25 és 50 dollár közötti pénzösszeget nyerhetsz naponta! Tehát a Neobuxon igazán sokféle módon kereshetsz egyszerre jelentős összegeket! 
További részletekért olvass tovább, vagy ha érdekel ez az otthoni munka s regisztrálsz, írj nekünk, és részletes dokumentációkat küldünk: 10topptc@gmail.com.
A legkisebb kikérhető összeg mindössze 2 $, amit azonnal ki is fizet a cég.
A Neobux oldal rendkívül jól átlátható minimális angol/német/francia stb. (a menü jobb felső sarkában lehet a nyelvet kiválasztani, alapjáraton angol nyelvű az oldal) nyelvtudással is (ha minden igaz, hamarosan a magyar nyelvű menü is elérhető lesz), van külön magyar fórum, segítőkész moderátorral és tagokkal, már-már közösségi oldal is egyben, ahol szép összegeket lehet keresni. Érdemes kipróbálni ezt az otthoni munkát, ha van naponta 10-15 perc szabadidőd az internetes pénzkeresés reményében... s miért ne lenne?
A továbbiakban ismertetjük Veled a Regisztráció menetét, majd felhívjuk figyelmed egy jól működő NeoBux-stratégiára (saját pénzt befektetni nem szükséges), végül felsorolunk pár tippet, trükköt, tanácsot a hatékony otthoni munkához. Lássuk...
REGISZTRÁCIÓ MENETE (a regisztráció INGYENES):
1.) Kattints az alábbi banner-ra:
2.) A főoldalra kerülsz, kattints a jobb felső sarokban lévő Register gombra.
3.) Értelemszerűen add meg az adatokat: felhasználónév, jelszó, jelszó még egyszer, e-mail, PayPal/Payza e-mail (amivel ezekre regisztráltál, lehetőleg gmail-es legyen), Referrer (aki ajánlotta neked az oldalt, jelen esetben mi /előre be lesz írva/), születési év, ellenőrző kód (amit éppen látsz, írd be), majd fogadd el a Szabályzatot, végül kattints a Continue gombra!
4.) Regisztráció után ne zárd be az oldalt, várd meg e-mailban az aktiváló kódot (megerősítő levelet). Ebben a levélben lesz egy hosszú kód, amit a NeoBux oldalán megjelent oldalon be kell írni (vagy másolás/beillesztés), valamint alatta megint egy ellenőrző kód (szintén másolás/beillesztés), végül kattints a Finish registration gombra. Ilyen egyszerű, készen is vagy!
5.) Bejelentkezni a felső menüben lévő Login-ra kattintva tudsz a regisztrált felhasználóneveddel és jelszóval. Vigyázz, hogy a Secondary Password részhez ne írj semmit! 

NEOBUX-STRATÉGIA:
A NeoBux könnyű otthoni munkahely, hiszen fotelből, számítógépről, interneten tudsz dolgozni, de szükséged van - a szorgalom s kitartás mellett - egy jól működő stratégiára is, mellyel hatékonyan kereshetsz pénzt vele.
Ebben segítünk Neked: miután regisztráltál a NeoBux otthoni, internetes munkára s stratégiai tippre van szükséged, vagy valamit nem értesz, írj nekünk egy e-mailt a következő címre: 10topptc@gmail.com. 24 órán belül válaszolunk!
EXTRA AJÁNLAT! REGISZTRÁLJ MA A NEOBUXRA, ÍRJ NEKÜNK (10topptc@gmail.com) ÉS MEGOSZTJUK VELED A LEGJOBB, NEOBUX-OS STRATÉGIÁKAT, PROFI E-BOOK-OKAT, JEGYZETEKET, TÁBLÁZATOKAT, TIPPEKET, TRÜKKÖKET TELJESEN INGYEN! 
Legfontosabb célunk, hogy megismertessük honfitársainkkal ezt az újszerű, de nagyszerű otthoni munkát, az internetes pénzkeresés leghatékonyabb módját... s Te az elsők között lehetsz! 
Kezdetnek persze itt is sok információt, sőt tippeket is olvashatsz, de ezek csak az alapokhoz nyújtanak támpontot, ennél sokkal mélyebben belemegyünk az otthoni munka témájába.
Regisztrálj IDE vagy a fenti bannerre kattintva s próbáld ki napjaink új stílusú, otthoni munkahelyét, az interneten!

MAGYARÁZATOK:
Többen kérték, hogy magyarázzuk meg ezeket a "szakszavakat", mert nem volt világos elsőre. Íme:
REFERRAL: Referralnak (Referens) hívnak egy alád regisztrált (vagy bérelt) embert, aki után kapsz plusszban pénzt. Ha a referral megnéz egy reklámot, az neked fél cent. 4 reklám a napi maximum, azaz az 2 cent egy referraltól naponta. Könnyű belátni, ha van pár ezer ember alattad, akkor az egész szép jövedelem ezzel az otthoni munkával.
Recycle: lecseréled a referralod 7 centért (vagy neopontért!). Ezt akkor érdemes, ha a referral akit vettél egyáltalán nem aktív. Ilyenkor az eredeti ár töredékéért kapsz egy másikat, aki remélhetőleg aktívabb lesz.
Extend referral: ez azt jelenti, hogy meghosszabbítod a referral időtartamát. Ugye alapból csak 30 napig a tiéd, de ezt meg tudod hosszabbítani akár 240 napra is. Minél több napra hosszabbítod, annál nagyobb kedvezményt kapsz.
Golden tagság: 90$-ba kerül, ekkor a referralok után 2x annyit fogsz kapni, mint eddig, s a 300-as rented referral limit is megszűnik. Ezt csak akkor érdemes megvenni, ha már van 300 bérelt referralod.
Avg: avarage, azaz egy nap átlagosan hány reklámra klikkel az illető. Akkor éri meg referralt tartani, ha ez az avarage 1.33 fölött van. Ilyenkor a referral havonta pont 40-t klikkel (ilyenkor jön vissza az ára, ami ugye 20 cent volt). 1.33 fölötti referralokkal érdemes csak foglalkozni!
TIPPEK-TRÜKKÖK:
A NeoBux otthoni munka oldalán javasoljuk mindenkinek, hogy az oldal alján található ADALERT feliratra kattintva töltse le gyakorlatilag a neobux toolbar modern változatát! Ezáltal a gépeden a bal vagy jobb felső sarokba (böngészőtől függ) kapsz egy neobux jelet, ami kis piros villogó kockával, sőt hanggal is jelzi, ha új látogatható reklám van! Ezáltal a napi 8-12 reklám helyett  40-70/napi reklámot tudsz megnézni, ami havi viszonylatban dollárokkal többet jelent!
A NeoBux-nak szintén különlegessége a neopontok (neopoints). Minden egyes lekattintott link után, függetlenül az azért kapott értéktől, mindig egy neopontot kapsz. A neopontjaid számát a számlanézetben köveheted a grafikon mellett. A pontok többféle dologra beválthatók: pl. bérelt referral-ok meghosszabbítása, cseréje, egyéb vásárlás stb.
AdPrize. A NeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalomjáték, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra: 0.25 - 50 $; 10 - 10.000 NeoPoint; 1 éves Golden tagság (90 $ értékben).
Sikerekben GAZDAG internetes pénzkeresést kívánunk!

Pénzkereső Tipp Center Team of Hungary